20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

Active Light Handy gyógy- fényterápia lámpa + SZÍNTERÁPIA + könyv
Active Light Handy gyógy- fényterápia lámpa + SZÍNTERÁPIA + könyv
69 990 Ft

Active Light Handy gyógy- fényterápia lámpa + SZÍNTERÁPIA + könyv

Activelight Handy gyógy- fényterápia lámpa (Active Light) + SZÍNTERÁPIA KÉSZLET + KÖNYV teljes készlet AKCIÓ

Activelight Handy polarizált fény (gyógyfény) lámpa Egészségpénztárra is elszámolható

Az Active light gyógylámpák olyan speciális, polarizált fényt bocsátanak ki magukból, mely számos tudományos vizsgálat szerint gyógyító hatással vannak szervezetünkre.

69 990 Ft
Részletek

Az Active light gyógyfényterápia elősegíti többek között:

A sebek, égési sérülések, keringési zavarok miatt kialakuló bőrfekélyek gyógyítását
Immunfolyamatok stimulációját
Sportsérülések (izom, kötőszövet), ficamok gyógyítását

Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyen magával viheti és bárhol használhatja.
Ergonómikus, kézreálló formatervezés
20W-os halogén izzó teljesítmény
Polarizáció foka nagyobb, mint 99%
Eltelt kezelési időre figyelmeztető hangjelzés

 

 Az Activelight gyógylámpa az Országos Kórháztechnikai Intézet engedélyével rendelkezik, mely tanúsítja, hogy egy kiváló minőségű termékről van szó.
Miért venne mást, ha ezt a magyar terméket is megveheti rendkívül kedvező áron?

A történelem során, számtalan módon használták a fényt és a színeket, mint a gyógyítás eszközét terápiás célokra.

A lézer felfedezése a XX. század közepén a fénnyel való gyógyítást egy teljesen új úton indította el. Az orvostudomány hamar felfedezte a lézerben lévő lehetőségeket. A terápia úttörője Mester Endre, a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem professzora volt. A nagy energiájú, kemény lézert a sebészeti gyakorlatban, a kis energiájú, lágy lézereket pedig terápiás célokra kezdték használni.

A lágy lézerek gyógyító hatása hamar megmutatkozott. Sejtkárosodást nem okoz, segíti a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképzősét, az ellenanyag termelést, a vérkeringéstCsökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladást csökkentő hatású.


A terápiás eredményeket látva egy magyar kutatócsoport dr. Fenyő Márta biofizikus vezetésével elkezdte vizsgálni, hogy a lézer mely komponense eredményezi a nagyfokú gyógyulási folyamatot. A választ a lézerfény polarizáltsága jelentette. Ezt az eredményt felhasználva készítettek egy olyan speciális lámpát, amelynek fénysugara - a lézerhez hasonlóan - polarizált. Hamar beigazolódott, hogy az új lámpa gyógyítás terén felveszi a versenyt a lézerfénnyel. A lézerhez képest egyszerűbb és biztonságos használatának köszönhetően a nemcsak szakemberek használhatják, hanem mindenki otthon, számos egészségügyi problémára!

Az így elkészített terméket szabadalmaztatták, melynek szabadalmi jogai a svájci Zepter céghez kerültek. A cég Bioptron néven hozta forgalomba gyógylámpáját, amelyet nagy sikerrel forgalmaz Magyarországon és a világ számos helyén. Hazánkban több tízezer család használja otthonában sok egészségügyi problémára.

A szabadalmi jogok változása miatt lehetőség nyílt egy új, kiváló minőségű gyógylámpa kifejlesztésére és gyártására.

Az Activelight lámpa egyesíti magában az elmúlt évek kutatásainak eredményét. Egy speciális, nagyon jó minőségű filternek köszönhetően a kilépő fény szinte teljesen polarizált, nagyobb, mint 99%-ban!

A lámpa kiszűri az infravörös sugárzást is, ezért nem melegszik a bőr felülete és ez hosszabb kezelést tesz lehetővé.

A készülék nem tartalmaz törékeny üveg alkatrészt, ezért könnyű a súlya és ellenáll a külső behatásoknak.Vélemények
Átlagos értékelés:
3.7 (3 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Szabó Mária
2024.01.09
Több mint 10-éve vettem, és nagyon sokszor nagyon jó szolgálatot tett. A lényeg, hogy probléma esetén rendszeresen és kitartóan kell használni. Meg nem válnék tőle!!!
Kökény Gábor
2023.12.17
Tisztelt Greksa István Úr!

Sajnálom, hogy valamikor évekkel ezelőtt valakitől rossz készüléket vett. Nem tőlünk vette, mert annak amit mi árulunk, évekkel ezelőtt nem 80,000 Ft volt az ára - mint Ön írja, - hanem kb. a fele és ma sem kerül ennyibe.
Csak azt nem értem, hogy miért a mi honlapunkon tette közzé azt a sérelmét, amihez nekünk semmi közünk. Miért a mi jó hírünket rongálja?
Erre is kaphatnék választ?

Tisztelettel Kökény Gábor ügyvezető
Greksa István
2023.12.17
Gagyi,de nagyon!
Évekkel ezelőtt vettem,használtuk,nem használt,nem segített,pedig ódákat zengtek róla néhányan . Most 2023.12.17. szétszereltem a lámpát,és nagyon nagy valószínűséggel új kora óta a fehér "papírvékonyságú" lencse nem volt a helyén. 80000 nesze neked! Tehát elfecséreltünk az életünkből egy csomó időt azzal,hogy gyógyítás címen ezzel a hulladékkal igyekeztünk jobbá tenni az egészségünket.
Köszönjük a gyártónak!!!!