20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

SUPER CARE (amerikai)

Professzionális tudású és prémium minőségű - az amerikai piacra gyártott - különlegesen hatékony felfekvés elleni decubitus matracok, légmatracok.​ 

Minősítésük: ISO 13485 és FDA

"Az ISO 13485 tanúsítvány bizonyítja, hogy az Önök cége mennyire elkötelezett az orvosi műszerek minőségét illetően. Ezzel is demonstrálhatja, hogy a minőségirányítási rendszerét tanúsították és megfelel a törvényi követelményeknek és a vevői elvárásoknak"

"FDA tanúsítvány: Ez az egyik legnagyobb befolyással rendelkező, legfontosabb minőségi tanúsítvány, amely igazolja a termékek valódi minőségi mutatóját. Az 1906-ban alakult FDA (vagyis Food and Drug Administration = élelmiszer és gyógyszer engedélyeztetési hivatal), az USA élelmiszert és gyógyszert bevizsgáló államapparátusa egy kormányhivatal, amely az élelmiszerek, élelmiszer kiegészítők, gyógyszerek, (emberi és állati) kozmetikumok, orvostechnikai eszközök és bio-gyógyszerészeti és vérkészítmények ellenőrzéséért és szabályozásáért felelős. Az engedélyezési procedúra szigorú és évente meg kell újítani. Eszközök esetén nem csak a biztonságot, de a hatékonysággal és eredményességgel kapcsolatos állításokat is igazolni kell klinikai vizsgálatokkal. Az FDA regisztráció nem pusztán a termékre vonatkozik, hanem azt is meghatározza, milyen használatra adták ki az engedélyt."


6termék 16
Szűrés
Ár
 (Ft)
19 990 Ft - 249 990 Ft
Javasolt felhasználás
Termék státusza