20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-20-426-7575 | aime@aime.hu

BEMER terápia

A BEMER terápia egy mágneses érterápia, mely hatékonyan segíti a felfekvéses sebek gyógyulását, regenerálósását idősebb korban is. A terápia lényege a mikrokeringés javítása. A terápia hatása a hajszálerek vérellátásának fokozása és a hajszálerekben lelassult keringés jelentős felgyorsítása. Ennek eredményképpen a hajszálerek nagy mennyiségű oxigént képesek szállítani a szövetekhez és onnan szintén nagy mennyiségű salakanyag elszállítására is képesek lesznek. Így megszűntethető a szövetkárosodás és segíthető a szövetek regenerációja, újraéítése. A felfekvéses sebek gyógyulása az esetek többségében felgyorsul. 

B.Box Classic és B.Box Pro

A BEMER Pro-Set egy all-inclusive csomag az igényes felhasználók számára, akik elvárják és nagyra értékelik a kiváló minőséget és a rugalmas készülékfunkciókat.

A BEMER Classic-Set nem köt kompromisszumot a teljesítmény és a kezelhetőség terén.

Pro-Set és Classic-Set,
a BEMER Human termékek

2termék 12

A BEMER terápia egy mágneses érterápia, mely hatékonyan segítiia felfekvéses segek gyógyulását, regenerálósását idősebb korban is. A terápia lényege a mikrokeringés javítása. A terápia hatása a hajszálerek vérellátásának fokozása és a hajszálerekben lelassult keringés jelentős felgyorsítása. Ennek eredményképpen a hajszálerek nagy mennyiségű oxigént képesek szállítani a szövetekhez és onnan szintén nagy mennyiségű salakanyag elszállítására is képesek lesznek. Így megszűntethető a szövetkárosodás és degíthető a szövetek regenerációja, újraéítése. A felfekvéses sebek gyógyulása az esetek többségében felgyorsul.