20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

Atrauman Ag ezüsttartalmú "7 napos okos-tapasz" 10*10cm vagy 20*10 cm
Atrauman Ag ezüsttartalmú "7 napos okos-tapasz" 10*10cm vagy 20*10 cm
870 Ft

Atrauman Ag ezüsttartalmú "7 napos okos-tapasz" 10*10cm vagy 20*10 cm

Termék jellemzői:
- steril
-10*10 cm vagy 20*10 cm méret (1 dobozban 10 db található, de bontjuk a csomagot)
- a feltüntetett ár darabár
A kötszer hordozóanyaga elemi ezüsttel bevont poliamid rostokból áll. Az impregnálás hatóanyagmentes, triglicerid alapú. A puha, vékony hordozóanyag könnyen hajtható, alakítható és szoros érintkezést biztosít a sebalappal. A hordozóanyag felülete és az impregnálás megakadályozza a sebhez tapadást, lehetővé téve a fájdalommentes kötéscserét. Az impregnáció védi a seb széleit, megakadályozza a macerációt, nem tartalmaz gyógyszert vagy paraffint.
Az Atrauman Ag kötszer alkalmas krónikus sebek, például ulcus cruris, diabéteszes lábfekély illetve decubitus kezeléséhez, valamint legfeljebb másodfokú akut égési sérülések kezelésére is. Steril, egyenként csomagolva.

870 Ft
Részletek

Másodlagos kötszerrel együtt alkalmazható.

Felhelyezés: Vegye ki az Atrauman Ag-t a csomagolásból a két védőfóliával együtt, és ha szükséges, vágja el úgy, hogy a kötszer mérete megfeleljen a seb méretének. Az Atrauman Ag-nak fednie kell a sebet, és körülbelül ugyanakkorának kell lennie, mint a másodlagos kötszer. Húzza le a védőfóliát és helyezze a sebre. Az Atrauman Ag-t egy rétegben helyezze fel, ne hajtsa ketté, és ne alkalmazza több rétegben. Helyezzen egy megfelelő, steril másodlagos nedvszívó kötszert az Atrauman Ag-re, hogy az elnyelje a sebváladékot. Különösen mély sebek esetén kell ügyelni arra, hogy az Atrauman Ag közvetlen érintkezésben legyen a nedvszívó kötszerrel, és ne fordulhasson elő gyűrődés, a váladék akadálytalan távozása érdekében. Sűrű váladék esetén ajánlott bevágni az Atrauman Ag-t steril ollóval a váladék felgyűlésének megakadályozása érdekében.
A kötés élettartama legfeljebb hét nap. Kötéscsere alkalmával új Atrauman Ag kötszert kell alkalmazni, kivéve, ha a kezelőorvos másképpen rendelkezik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!