20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

BEMER PRO SET

Mi a FELFEKVÉS? A hajszálerekben a vér áramlása lelassul, a szövetek vér és oxigénellátása lecsökken, a szövetek károsodnak, majd elhalnak.

Mi a BEMER terépia? A hajszálerekben a vér áramlása felgyorsul, a szövetek vér és oxigénellátása megemelkedik, a szövetek regenerálódnak, meggyógyulnak

Testünk elektromágneses impulzusokat állít elő. A BEMER pedig szabályozza az információs frekvencia mintáit.

A BEMER terápiát különösen ajánlom olyan betegségek esetén, amelyek vérellátási zavarokkal járnak. Különösen sebgyógyulási zavarok esetén, beleértve a törések gyógyulási zavarait is.

Dr. med. Annette Weiß,
Általános gyógyászati szakorvosnő

A BEMER terápia egy mágneses érterápia, mely hatékonyan segíti a felfekvéses sebek gyógyulását, regenerálósását idősebb korban is. A terápia lényege a mikrokeringés javítása. A terápia hatása a hajszálerek vérellátásának fokozása és a hajszálerekben lelassult keringés jelentős felgyorsítása. Ennek eredményképpen a hajszálerek nagy mennyiségű oxigént képesek szállítani a szövetekhez és onnan szintén nagy mennyiségű salakanyag elszállítására is képesek lesznek. Így megszűntethető a szövetkárosodás és segíthető a szövetek regenerációja, újraéítése. A felfekvéses sebek gyógyulása az esetek többségében felgyorsul. 

VÁSÁRLÁS (kattintson ide)


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!