20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

ELASTIMED GYÓGYMATRAC 200*160cm
ELASTIMED GYÓGYMATRAC 200*160cm
153 990 Ft

ELASTIMED GYÓGYMATRAC 200*160cm

SZERKEZETE A BIO-MATRACOKÉ, ANYAGA A JÖVŐÉ, A VÁLASZTÁS AZ ÖNÉ...

ELASTIMED ALLERGENA

A vegyipar forradalmian új szintetikus anyagai egyre több helyen váltják ki az eddig megszokottakat. Így történik ez az alváskultúra területén is.

E csodálatos anyagok speciális fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően - az életkori sajátosságoknak megfelelően - nagy hatásfokú adaptációs lehetőséget biztosítanak, a személyre szabott izomstimuláció és nyomáselosztási mechanizmus arányának helyes kiválasztásában.

Az izomstimulációra azért van szükség, hogy ne lustuljanak el idő előtt a gerinccsigolyákat helyükön megtartó izmok, a nyomáselosztási mechanizmust pedig azért kell biztosítani, hogy a csigolyák közti rés párhuzamos maradhasson, ezzel meggátolva a porckorongok és a csigolyák deformálódását. Így e matrac rendkívül egészséges és kényelmes akár hason, oldalt, vagy hátonfekvők vagyunk.

Tartósak és formatartóak, ezért nagy testsúly esetén is kiválóan alkalmazhatók.

Speciális alapanyaguk antifungális és antibakteriális, azaz nem tud megtelepedni bennük semmiféle gomba, baktérium és atka.

A nagysorozatú gyártásnak és a legkorszerűbb technológiáknak (ISO 9000) köszönhetően kiváló minőségűek ugyanakkor olcsóbbak, és előállításuk érdekében nem válik szükségessé a természet fosztása.

Szerkezete:

A matrac három rétegből áll, a két szélső elastimed réteg között helyezkedik el a stabil mag.

Minél nagyobb e réteg (tehát a stabil mag) magassága, a matrac annál stabilabb és keményebb.

A vizsgálatok eredményeképpen 2 típusban készül:

1.   MEDIUM-HARD (M-H) tipus:

A matrac egyik oldala MEDIUM a matrac másik oldala HARD keménységű

 

2.   EXTRAHARD-HARD (EH-H) tipus:

A matrac egyik oldala EXTRAHARD a matrac másik oldala HARD keménységű

MEDIUM (M) felület: 
Közepesen kemény felület középkorúaknak.

Nyomáselosztás magas - Izomstimuláció közepes.

HARD (H) felület: 
Kemény felület fiatalosan középkorúaknak.

Nyomáselosztás közepes - Izomstimuláció magas.

EXTRA HARD (EH)felület: 
Nagyon kemény felület fiataloknak.

Nyomáselosztás alacsony - Izomstimuláció nagyon magas.

 

"Napjainkban - a civilizációs ártalmak miatt valamint a  mozgáshiány következtében - az életkor előrehaladtával a vázizomzat terhelhetősége jelentősen csökken. Ennek következményei az ismert krónikus mozgásszervi panaszok (gerinc, nyak, váll, csípő és térdizületi fájdalmak).

Ezen tények ismeretében nagy örömmel üdvözöljük az ELASTIMED gyógymatrac családot, melynek kialakításánál a tervezők és a szakértők szem előtt tartották a különböző korosztályok mozgásszervi igényeit.

Míg az "EXTRAHARD-HARD" tipusú matrac a fiatal, jó tónusú izomzattal rendelkezőknek nyújt egészséges éjszakai pihenést és maximális felfrissülést, addig a "MEDIUM-HARD" matrac variáció az idősebb, esetleg már mozgásszervi gondokkal is küzdő betegeknek biztosítja a pihentető, nyugodt alvást.

Mivel rendkívül fontos az izomzat terhelhetősége szempontjából az éjszakai regenerációs pihenés, e gyógymatrac-család segítségével mindenki a neki leginkább megfelelő rugalmassági tényezőjű matrachoz juthat hozzá.

E matrac alkalmazásával elérhető, hogy a mozgásszervi panaszok később jelentkezzenek, és a várható progresszió lelassuljon.

Így nemcsak a "gyógyító munkában" kaphatunk segítséget, hanem nagy hatásfokú gyógyászati segédeszközként a "prevencióban" is, mivel a személyre szabott adaptáció miatt a mozgásszervek kornak megfelelő elváltozásai látványosan csökkennek."

153 990 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek