20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-20-426-7575 | aime@aime.hu

MemoStar CARBON gyógymatrac 200*140cm
MemoStar CARBON gyógymatrac 200*140cm
244 990 Ft
186 990 Ft

MemoStar CARBON gyógymatrac 200*140cm

MEDICARE CARBON HUZATOK

A matrac huzat karbonszálakkal van átszőve, amik erősen antisztatizáló hatásúak. Ezek következtében a bennünk a nap folyamán felgyülő un. patogén (káros) energia szintje lecsökken, mert a karbonszálak a feszültséget elvezetik mellyel saját potenciál szintjük nő. Ezután azok – mivel nem szigeteltek, hasonlóan, mint egy régi, rossz szigetelésű kondenzátor – elvesztik ezeket a töltéseket, ismét töltés nélküli alaphelyzetbe azaz potenciálmentes állapotba kerülnek. Ismét átveszik a bennünk megmaradt töltéseket és így tovább egészen addig az éjszaka folyamán, amíg van bennünk felesleges patogén feszültség.

Ezt a matrachuzatot azoknak ajánljuk, akik munkájuk során több teherrel, több feszültséggel találkoznak és emiatt kissé nyugtalanabbak.

24
244 990 Ft
186 990 Ft
Kedvezmény: 24
Megtakarítás 58 000 Ft
Részletek

MemoStar luxus gyógymatrac speciális alapanyagát az amerikai NASA fejlesztett ki.
Olyan ANTIDINAMIKUS anyagokat kerestek, amelyek a CSÚCSTECHNIKA mai állása szerinti legnagyobb energiaelnyelést biztosíthatják.
E különleges anyagoknál jobb, az alváskultúra terén jelenleg nem alkalmazható. 
NYOMÁSELOSZTÁSI tulajdonságaikat az eddig ismert alapanyagok meg sem közelítik.
MEMO-LEVEL szintek emlékeznek a testkontúrra, azt szinte lebegtetik.
A bőrkontaktusnál fellépő kis nyomásértékek miatt a kapilláris-keringés tökéletes maradhat, ezért a szövetek vér- és OXIGÉN ellátása maximális értékű. A STABIL-MAG a matrac megfelelő keménységét biztosítja.

A MEMOSTAR LUXUS GYÓGYMATRAC SPECIÁLIS ANTIALLERGÉN, NAGY KOPÁSÁLLÓSÁGÚ ÉS NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ SILVER HUZATA KÜLÖNLEGES, ELSŐ OSZTÁLYÚ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL.

A precíz gyártás során az ISO 9000 és ISO 9002 szabványok szerinti legszigorúbban meghatározott technológiát alkalmazzák.
PÁRAELSZÍVÓ KÉPESSÉGE NAGY, A MELEGÉRZETET MEGSZÜNTETI, EZZEL GÁTOLJA AZ IZZADÁST, EZÉRT ANTIREUMATIKUS GYÓGYHATÁSÚ.

Élvezze Ön is a XXI-ik századi csúcstechnológia vívmányait, melyek ma már az Ön otthonába kerülhetnek, és minden nap szolgálhatják az Ön egészségét, biztosíthatják a regenerációs pihenését, így másnap teljes erővel, jobb kondícióval kezdheti mindennapi munkáját. Az Ön egészségének megőrzése jó befektetés. E luxus matrac – mint rendszer – a jelenlegi legújabb és legkorszerűbb fejlesztések eredményeképpen jött létre, hatásfoka messze felülmúlja az eddig ismert más megoldásokat, és tartóssága is sokkal jobb azokénál. Válassza Ön is a legjobbat saját, valamint szeretteinek egészségéért.

 

MEMOSTAR 2/2 FIATALOKNAK

A MemoStar 2/2 matrac alsó Memo rétege és a Stabil mag együttesen biztosítják a megfelelő síkrugalmasságot, a felső Memo réteg pedig a személyre szabott "adaptált" pontrugalmasság létrehozásáért felelős. A három réteg komplex nyomáselosztási mechanizmusa a kemény matracokat kedvelők minden igényét kielégíti. A matrac szimmetrikus felépítésû. Mindkét oldalon 2-2cm-esek a memo rétegek.

 

MEMOSTAR 2/4 KÖZÉPKORÚAKNAK

A MemoStar 2/4 matracoknál is hasonló elven jön létre az optimális nyomáselosztás. A matrac asszimetrikus. A memo rétegek magassága az ortopéd oldalon 2cm, a kényelmi oldalon pedig 4cm. Közepesen kemény luxus matrac, mely oldalt és háton fekvőknek javasolt. Variálható, jól adaptálható a változó fizikai állapotokhoz.

 

MEMOSTAR 2/6 IDŐSEBBEKNEK

Kiváló nyomáselosztású asszimetrikus matrac. A memo rétegek magassága az ortopéd oldalon 2cm, a kényelmi oldalon pedig 6cm, ezért nagy hatásfokkal alkalmazható nyomásérzékenység esetén is.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!