20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

MemoStar MEMORY fedőmatrac
MemoStar MEMORY fedőmatrac
27 990 Ft

MemoStar MEMORY fedőmatrac

MemoStar MEMORY fedőmatrac
MemoStar MEMORY fedőmatrac
MemoStar MEMORY fedőmatrac

A fedőmatrac segítségével egészséges és pihentető alvófelületté alakíthat bármilyen kemény és egyenletes fekvőfelületet (pl. kókuszmatrac, rugós matrac, kihúzható kanapé).

 

Ilyen felületeken alvási pozíciótól függetlenül testünk bizonyos – a testközépvonaltól leginkább kiálló – részein nyomási pontok keletkeznek, melyek az okozott diszkomfort érzés miatt az átlagosnál több alvás közbeni pozícióváltást, forgolódást eredményeznek, a gerinc érintett szakaszain az ideális testhelyzetet módosítják, túlzott izomfeszülést idéznek elő. Ez jelentősen rontja az alvás minőségét és amennyiben tartósan fennáll, túlterhelt és fájdalmas területeket eredményez a gerinc egyes szakaszain.

 

Tartósan fekvő betegek esetében segít a felfekvések kialakulásának megelőzésében. Elektromos és hagyományos ágyak esetén egyaránt alkalmazható.

 

 

27 990 Ft
Részletek

A memóriaréteg sűrűsége a szakemberek által ideálisnak ítélt 56 kg/m3.

A matrac 4 cm vastag memóriahabból áll, amely alkalmazkodik az Ön súlyához és alakjához és biztosítja, hogy:

 • a teste megfelelő alátámasztást kapjon,
 • csökkenjen a nyomáspontokra nehezedő teher,
 • javuljon a vérkeringés,
 • a teste jobban el tudjon lazulni,

A huzat és a memóriahab hypoallergén (nem jelent vonzó környezetet a poratkák számára), ezért allergiában szenvedőknek is ajánlott.

 

Főbb jellemzők:

 • Matrac anyaga: Memory Foam
 • Vastagság: 4 cm (+huzat vastagság)
 • Huzat: hypoallergén, elasztikus. levehető zipzáras, mosható huzat (fehér, hurkolt szövésű)

Méretek:

 • 200x80 cm          27 990 Ft
 • 200x90 cm          30 990 Ft
 • 200x140 cm        44 990 Ft
 • 200x160 cm        52 990 Ft
 • 200x180 cm        56 990 Ft

 

Összetekerve, befóliázva, kartondobozban szállítjuk. A huzat cipzáras, levehető, mosógépben is mosható kímélő (gyapjú) programon alacsony (35-40 C) hőfokon.

Teherbírása: 110 kg testsúlyig javasolt.

Memory hab

„A súlytalan kényelem”

A memory habot nyugodtan nevezhetjük a következő évezred anyagának. Ezek az anyagok a legmagasabb „high-tech” technológiát képviselik a poliuretánok családjában.
Tökéletesen leképezi a test körvonalait oly módon, hogy nem fejt ki ellenállást a rá ható nyomással szemben, „visco-elasztikus effektus”.
Cellaszerkezetéből adódóan a memory habokból, kiemelkedő tulajdonságának köszönhetően kivételes, és egyedülálló ergonómia és alváskomfort valósítható meg.
A memory habok kivételes tulajdonságai közé tartozik, hogy a hőmérséklet függvényében jelentősen változnak a fizikai paraméterei. A hőmérséklet növekedésével fokozatosan lágyabbak, ellenkező esetben pedig keményebbek lesznek.

Két eltérő típusát kell megkülönböztetni a memory hab alapanyagoknak.
A hagyományos memory alapanyagok nem engedik át a levegőt gyakorlatilag nem szellőznek, de folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően létezik már a légáteresztő kivitel is.

A memory habok páratlanul egyesítik a lágyságot a nyomáselosztással, de önmagukban még ezek az anyagok sem felelnek meg az alváskultúra elvárasainak, ezeket csak megfelelő normál illetve hideghab kombinációival lehet elérni.

Lenyűgöző tulajdonságai miatt a legkeresettebb anyagok a matracipar számára.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!