20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

MemoStar TENCEL gyógymatrac 200*160cm
MemoStar TENCEL gyógymatrac 200*160cm
206 990 Ft

MemoStar TENCEL gyógymatrac 200*160cm

MemoStar luxus gyógymatrac speciális alapanyagát az amerikai NASA fejlesztett ki.
Olyan ANTIDINAMIKUS anyagokat kerestek, amelyek a CSÚCSTECHNIKA mai állása szerinti legnagyobb energiaelnyelést biztosíthatják.
E különleges anyagoknál jobb, az alváskultúra terén jelenleg nem alkalmazható. 
NYOMÁSELOSZTÁSI tulajdonságaikat az eddig ismert alapanyagok meg sem közelítik.
MEMO-LEVEL szintek emlékeznek a testkontúrra, azt szinte lebegtetik.
A bőrkontaktusnál fellépő kis nyomásértékek miatt a kapilláris-keringés tökéletes maradhat, ezért a szövetek vér- és OXIGÉN ellátása maximális értékű. A STABIL-MAG a matrac megfelelő keménységét biztosítja.

 

A MEMOSTAR LUXUS GYÓGYMATRAC SPECIÁLIS ANTIALLERGÉN, NAGY KOPÁSÁLLÓSÁGÚ ÉS NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ TENCEL HUZATA KÜLÖNLEGES, ELSŐ OSZTÁLYÚ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL. (https://www.tencel.com/home)

A precíz gyártás során az ISO 9000 és ISO 9002 szabványok szerinti legszigorúbban meghatározott technológiát alkalmazzák.
PÁRAELSZÍVÓ KÉPESSÉGE NAGY, A MELEGÉRZETET MEGSZÜNTETI, EZZEL GÁTOLJA AZ IZZADÁST, EZÉRT ANTIREUMATIKUS GYÓGYHATÁSÚ.

Élvezze Ön is a XXI-ik századi csúcstechnológia vívmányait, melyek ma már az Ön otthonába kerülhetnek, és minden nap szolgálhatják az Ön egészségét, biztosíthatják a regenerációs pihenését, így másnap teljes erővel, jobb kondícióval kezdheti mindennapi munkáját. Az Ön egészségének megőrzése jó befektetés. E BIO-szintetikus luxus matrac – mint rendszer – a jelenlegi legújabb és legkorszerűbb fejlesztések eredményeképpen jött létre, hatásfoka messze felülmúlja az eddig ismert más megoldásokat, és tartóssága is sokkal jobb azokénál. Válassza Ön is a legjobbat saját, valamint szeretteinek egészségéért.

 

MEMOSTAR 2/2 FIATALOKNAK

A MemoStar 2/2 matrac alsó Memo rétege és a Stabil mag együttesen biztosítják a megfelelő síkrugalmasságot, a felső Memo réteg pedig a személyre szabott "adaptált" pontrugalmasság létrehozásáért felelős. A három réteg komplex nyomáselosztási mechanizmusa a kemény matracokat kedvelők minden igényét kielégíti. A matrac szimmetrikus felépítésû. Mindkét oldalon 2-2cm-esek a memo rétegek.

 

MEMOSTAR 2/4 KÖZÉPKORÚAKNAK

A MemoStar 2/4 matracoknál is hasonló elven jön létre az optimális nyomáselosztás. A matrac asszimetrikus. A memo rétegek magassága az ortopéd oldalon 2cm, a kényelmi oldalon pedig 4cm. Közepesen kemény luxus matrac, mely oldalt és háton fekvőknek javasolt. Variálható, jól adaptálható a változó fizikai állapotokhoz.

 

MEMOSTAR 2/6 IDŐSEBBEKNEK

Kiváló nyomáselosztású asszimetrikus matrac. A memo rétegek magassága az ortopéd oldalon 2cm, a kényelmi oldalon pedig 6cm, ezért nagy hatásfokkal alkalmazható nyomásérzékenység esetén is.

 

206 990 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek