20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

P1 DECUBITUS (75 kg alatt) antidecubitus ülőpárna vászon huzatban
P1 DECUBITUS (75 kg alatt) antidecubitus ülőpárna vászon huzatban
4 790 Ft

P1 DECUBITUS (75 kg alatt) antidecubitus ülőpárna vászon huzatban

P1 DECUBITUS (75 kg alatt) felfekvés elleni antidecubitus párna (ülőpárna) vászon huzatban 40*40*10cm.

Miért fontos kiegészítő? Üléskor a nyomásnak kitett testfelület kicsi,  a fenékre ható nyomás kb. 5-szörörére emelkedik, ezért a decubitus kialakulásának valószínűsége megnő. A harántsérült betegeknél súlyosbító tényező az érzéskiesés. Ha egy beteget felfekvés elleni decubitusmatracra helyeznek, akkor a teste "megszokja" a nyomásmentes környezetet és ha ezután visszaül az addig megszokott székébe, az már kemény lesz és gyorsan okozhat felfekvést. Ez könnyen elkerülhető a felfekvés elleni decubituspárna használatával. Javasolt minden olyan ápolt betegnek, aki még kiültethető. Olcsó és biztonságos segédeszköz.


4 790 Ft
Részletek

A párnával érintkező egész felületen egyenletes alátámasztás jön létre, ezáltal kielégítő marad a bőr capilláris keringése. A Perimed tipusú antidecubitus ülőpárna működési elvének lényege a megnövelt kontaktfelület által az aktív nyomáselosztás biztosítása, valamint az önszellőzés. A testre ható nyomás enyhül, mivel a gúlacsúcsokban keletkező nyomófeszültséget a gúlaszerkezet a saját alapjára osztja le. A gúlák közt mindig marad levegő, mely hűsebb mint a beteg testfelülete mentén átmelegedő. Ez cirkulál, így a beteg nem fülled.
 
Alapanyaga speciális- egészségügyi célra kifejlesztett lágy polyuretán hab, melynek sűrű rácsszerkezete biztosítja a tartósságát. Speciális kezelése miatt antifungális, antibacteriális (jelentése: gombáknak és baktériumoknak nem táptalaj) 200 fokig hőkezelhető, autoclavozható. 


EU MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT
OGYÉI Igazolás
  
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!