20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-20-426-7575 | aime@aime.hu

SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához
SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához
24 900 Ft
23 380 Ft

SZÍNTERÁPIA készlet Active Light Handy gyógyfénylámpához

ACTIVELIGHT SZÍNTERÁPIA 

Egészségpénztárra elszámolható

Az Activelight lámpa kiegészítője a több színből álló színterápiás készlet. 

A lámpához mellékelt szakkönyvben pontos útmutatás található arra vonatkozólag, hogy milyen sérülések, fekélyek ill. betegségek esetén melyik színeket kell alkalmazni, mennyi ideig és milyen távolságból. E kiegészítő lehetőság a gyógyfénylámpás kezelés hatásfokát emeli meg, ezzel rövidítve a gyógyulási időt.


6
24 900 Ft
23 380 Ft
Kedvezmény: 6
Megtakarítás 1 520 Ft
Részletek

Tudta-e továbbá az alábbiakat is?

A színek befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. Vannak színek, amelyek természetünkhöz közelebb állnak, amiket szeretünk, és vannak, amiket elutasítunk. Ám ezek életünk során is változnak, gyerekkorunkban egész más színek a kedvenceink, mint huszonéves korunkban, sőt hangulatunktól, jelenlegi élethelyzetünktől, élményeinktől függően is pillanatonként változhat az a szín, amit a legszívesebben látunk. 

A színek elektromágneses rezgésükkel - hullámhosszukkal és frekvenciájukkal - jelentős befolyást gyakorolnak ránk, függetlenül attól, hogy ennek tudatában vagyunk, vagy sem. A polarizált fényű színterápiát csak néhány éve alkalmazzák, de alapját az ősi, indiai módszer képezi a csakra színekkel. A csakra kavargó energiaörvény, amely a finomenergia-rendszerhez tartozik. Ez a rendszer az alapja a testi, érzelmi, mentális és szellemi öngyógyítás ősi indiai módszerének.
A hindu hagyomány hét nagy csakrát tart számon, melyek egymás fölött helyezkednek el. Minden csakrának megvan a maga legmegfelelőbb frekvenciája, ez határozza meg a színét és egyéb jellemzőit.
 
A Polarizált fényű lámpa színterápia vonatkozásában fontos tudnunk az aura- ill. csakraszíneket, hogy mely testtájéknak milyen a színe.
Felülről lefelé haladva: a fejtető lila, utána a szegycsontig kék, a mellkas színe zöld /szív, tüdő, csecsemőmirigy/, a bordaívek alatt sárga, az alhasi terület narancssárga, a nemi szervek környéke rózsaszín, végül combtőtől lefelé piros. 

A Polarizált fényű színterápiás szettben a csakraszíneknek megfelelő színes lencsék találhatók: piros, narancssárga, zöld, kék, lila, és a sárga szín, ami a készülékben már benne van.
 


Ha kérdése van, kérem hívjon: 06-23-33-2040 vagy 06-20-426-7575

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!