20 éves tapasztalattal segítünk. Hívjon bizalommal!

+36-30-942-5241 | aime@aime.hu

MemoStar CARBON gyógymatrac 200*160cm

MEDICARE CARBON HUZATOK

A matrac huzat karbonszálakkal van átszőve, amik erősen antisztatizáló hatásúak. Ezek következtében a bennünk a nap folyamán felgyülő un. patogén (káros) energia szintje lecsökken, mert a karbonszálak a feszültséget elvezetik mellyel saját potenciál szintjük nő. Ezután azok – mivel nem szigeteltek, hasonlóan, mint egy régi, rossz szigetelésű kondenzátor – elvesztik ezeket a töltéseket, ismét töltés nélküli alaphelyzetbe azaz potenciálmentes állapotba kerülnek. Ismét átveszik a bennünk megmaradt töltéseket és így tovább egészen addig az éjszaka folyamán, amíg van bennünk felesleges patogén feszültség.

Ezt a matrachuzatot azoknak ajánljuk, akik munkájuk során több teherrel, több feszültséggel találkoznak és emiatt kissé nyugtalanabbak.

Részletek

MemoStar luxus gyógymatrac speciális alapanyagát az amerikai NASA fejlesztett ki.
Olyan ANTIDINAMIKUS anyagokat kerestek, amelyek a CSÚCSTECHNIKA mai állása szerinti legnagyobb energiaelnyelést biztosíthatják.
E különleges anyagoknál jobb, az alváskultúra terén jelenleg nem alkalmazható. 
NYOMÁSELOSZTÁSI tulajdonságaikat az eddig ismert alapanyagok meg sem közelítik.
MEMO-LEVEL szintek emlékeznek a testkontúrra, azt szinte lebegtetik.
A bőrkontaktusnál fellépő kis nyomásértékek miatt a kapilláris-keringés tökéletes maradhat, ezért a szövetek vér- és OXIGÉN ellátása maximális értékű. A STABIL-MAG a matrac megfelelő keménységét biztosítja.

A MEMOSTAR LUXUS GYÓGYMATRAC SPECIÁLIS ANTIALLERGÉN, NAGY KOPÁSÁLLÓSÁGÚ ÉS NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ SILVER HUZATA KÜLÖNLEGES, ELSŐ OSZTÁLYÚ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL.

A precíz gyártás során az ISO 9000 és ISO 9002 szabványok szerinti legszigorúbban meghatározott technológiát alkalmazzák.
PÁRAELSZÍVÓ KÉPESSÉGE NAGY, A MELEGÉRZETET MEGSZÜNTETI, EZZEL GÁTOLJA AZ IZZADÁST, EZÉRT ANTIREUMATIKUS GYÓGYHATÁSÚ.

Élvezze Ön is a XXI-ik századi csúcstechnológia vívmányait, melyek ma már az Ön otthonába kerülhetnek, és minden nap szolgálhatják az Ön egészségét, biztosíthatják a regenerációs pihenését, így másnap teljes erővel, jobb kondícióval kezdheti mindennapi munkáját. Az Ön egészségének megőrzése jó befektetés. E luxus matrac – mint rendszer – a jelenlegi legújabb és legkorszerűbb fejlesztések eredményeképpen jött létre, hatásfoka messze felülmúlja az eddig ismert más megoldásokat, és tartóssága is sokkal jobb azokénál. Válassza Ön is a legjobbat saját, valamint szeretteinek egészségéért.

 

MEMOSTAR 2/2 FIATALOKNAK

A MemoStar 2/2 matrac alsó Memo rétege és a Stabil mag együttesen biztosítják a megfelelő síkrugalmasságot, a felső Memo réteg pedig a személyre szabott "adaptált" pontrugalmasság létrehozásáért felelős. A három réteg komplex nyomáselosztási mechanizmusa a kemény matracokat kedvelők minden igényét kielégíti. A matrac szimmetrikus felépítésû. Mindkét oldalon 2-2cm-esek a memo rétegek.

 

MEMOSTAR 2/4 KÖZÉPKORÚAKNAK

A MemoStar 2/4 matracoknál is hasonló elven jön létre az optimális nyomáselosztás. A matrac asszimetrikus. A memo rétegek magassága az ortopéd oldalon 2cm, a kényelmi oldalon pedig 4cm. Közepesen kemény luxus matrac, mely oldalt és háton fekvőknek javasolt. Variálható, jól adaptálható a változó fizikai állapotokhoz.

 

MEMOSTAR 2/6 IDŐSEBBEKNEK

Kiváló nyomáselosztású asszimetrikus matrac. A memo rétegek magassága az ortopéd oldalon 2cm, a kényelmi oldalon pedig 6cm, ezért nagy hatásfokkal alkalmazható nyomásérzékenység esetén is.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!